image
Sursa foto: moldcell.md

Treci la următorul nivel: Creează-ți propriul Abonament Next

Next este primul Abonament „constructor”, lansat în premieră la Moldcell, pe care îl creezi chiar tu, în funcție de nevoile tale de comunicare. Next este următorul nivel pentru cei care singuri vor să decidă ce servicii să includă în pachet, dar și să poată oricând adăuga sau exclude servicii, și tot asta 100% online. Treci cu numărul tău de la alt operator sau te conectezi la Next și ai cea mai generoasă ofertă pentru un volum impunător de internet și minute.

De ce să alegi Abonament Next

- Plătești cât folosești. Zero costuri în plus. Da-da, tu alegi exact serviciile de care ai nevoie. Tu decizi câte minute incluzi, cât trafic internet sau ce opțiuni activezi, fie că e vorba de apeluri nelimitate în rețea, acces nelimitat pe rețele sociale sau Youtube.

- Nu e doar un abonament, e așa cum vrei tu să fie. Poți să adaugi sau să reduci volumul de internet și minute, să activezi sau anulezi opțiuni dedicate. Te-ai răzgândit? Hei, e în regulă. Poți schimba din nou, și din nou, și tot așa lună de lună. Tu îți controlezi abonamentul, pe bune.

- Te conectezi și configurezi 100% online. Tare, nu? E timpul să treci la următorul nivel. Cu Next ești cu un pas înainte, pentru că poți face conectarea și gestiona nevoile de comunicare 100% online. Nu e nevoie să te deplasezi la un magazin sau să suni. Totul e pee shop.moldcell.md sau în aplicația My Moldcell. Iar livrarea cartelei SIM e garantată în cel mai scurt timp, oriunde în țară.

moldcell.mdmoldcell.md

Cum te conectezi la Abonament Next

- Intră acum pe eshop.moldcell.md sau vino în cel mai apropiat magazin Moldcell Center. Alege câte minute și internet vrei să utilizezi. Prețul se calculează instant.

- Vrei mai mult? Poți economisi trafic și minute de bază, activând extra opțiuni. Una, două, sau chiar toate.

- Abonament Next e disponibil la conectare și cu eSIM. În plus, tot online poți să-ți alegi un număr frumos și să-l achiți în rate lunar.

Felicitări, acum ai creat propriul Next! Spune unde vrei să fie livrat.

Noutăţile partenerilor

comentarii: