image
Sursa foto: jurnal.md

VIDEO: Abuz în trafic; Un șofer care staționa la roșu s-a pomenit cu poliția pe urme pentru că nu le-a cedat trecerea

S-a pomenit cu poliția pe urme pentru că nu le-a cedat trecerea. Asta deși staționa la culoarea roșie a semaforului și nu avea posibilitatea să se deplaseze în nicio direcție. Oleg Mostovei, șoferul căruia i s-a întâmplat cazul, a filmat întreaga epopee, iar acum cere instituțiilor abilitate să ia măsuri în privința polițiștilor implicați.

„Staționam la semaforul de lângă Universitatea de Medicină, pe bd. Ștefan cel Mare. Undeva în spate am auzit girofar, sirenă, m-am uitat în oglindă - era poliția. Am stat ca să treacă, aveau suficient loc în stânga mea. Au ajuns în dreptul meu să-mi arate că nu-i las să treacă. Eu stăteam pe loc pentru că oricum nu puteam să merg nici în stânga, nici în dreapta, nici în față. Loc aveau suficient. La un moment dat, au virat stânga și au oprit, după care au venit după mine, deși erau cu sirena ca în cazuri de urgență. S-au ținut după mine fără să semnalizeze, până mi-am dat eu seama că vin din urma mea”, povestește bărbatul.

După un schimb de replici, cei doi polițiști au chemat, la insistența șoferului, un alt echipaj de poliție, de la Inspectoratul Național de Patrulare.

După o jumătate de oră, polițiștii de patrulare veniți să facă lumină au constatat că șoferul nu a comis, de fapt, nicio încălcare.

Ulterior, bărbatul a mers la Inspectoratul de Poliție Buiucani ca să depună plângere împotriva celor doi polițiști.

„Rog IPN, MAI, PG să se autosesizeze în cazul celor doi purtători de uniforme care au comis, clar, un abuz”, afirmă Oleg Mostovei.

jurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: