Bărbatul de 37 de ani a fost împușcat mortal în fața porții la data de 25 mai după ce suspecții au început să îl ia la pumni, iar unul dintre indivizi a împușcat în direcția acestuia de mai multe ori, cauzându-i multiple plăgi, iar în consecință persoana a decedat.

Potrivit soției victimei, care a povestiti în cadrul unei conferințe circumstanțele în care a fost omorât bărbatul, învinuiții ar fi fost eliberați de procuratura locală a raionului Nisporeni, contra sumei de 75.000 de euro.

Femeia a mai mărturisit că doar unul dintre cei cinci indivizi au fost arestați și că procurorul a insistat pe versiunea că doar unul a împușcat în bărbat. Aceasta a cerut ca dosarul să fie expediat la PG.

În urma măsurilor de investigație, procurorii PCCOCS au acumulat probe și secvențe video din momentul comiterii infracțiunii, care au demonstrat că bărbatul a fost împușcat mortal de un tânăr de 24 de ani în prezența soției și fiicei minore.

Patru dintre indivizi au fost puși sub învinuire pentru huliganismul agravant,, pentru care riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la șapte ani.

Iar tânărul care a tras în direcția bărbatului riscă 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.