Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Un star al Braziliei s-a operat și va fi obligat să își ia o pauză lungă de la fotbal

Gabriel Jesus (25 de ani) s-a accidentat grav în timpul Cupei Mondiale din Qatar, astfel că a părăsit mai devreme lotul Braziliei.

Starul lui Arsenal s-a întors în Londra pentru ca medicii britanici să îi evalueze accidentarea, iar aceștia au stabilit că atacantul trebuie operat.

Marți seară, Arsenal a anunțat pe site-ul oficial că Jesus a fost supus unei intervenții chirurgicale. Potrivit primelor estimări, atacantul va sta pe bară câteva luni bune.

"Gabriel Jesus a fost operat cu succes la genunchiul drept, după accidentarea suferită în meciul Braziliei contra lui Camerun.

Gabby va începe acum procesul de recuperare. Toată lumea de la club îl spirijină și va munci din greu pentru a-l avea înapoi pe teren cât mai repede posibil", a fost mesajul actualului lider din Premier League.

Accidentarea a venit în cel mai rău moment pentru Jesus. Pe lângă ratarea rundelor eliminatorii de la Mondial, brazilianul riscă să nu fie disponibil pentru tot restul ediției actuale de Premier League.

În pauza competițională, Arsenal este lider în Anglia, cu cinci puncte peste Manchester City. Jesus este "tunarul" cu cele mai multe contribuții pentru echipa sa în campionat - 5 goluri și 5 assist-uri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: