image
Sursa foto: 7777.md

Un tânăr din Bălți a câștigat 94.000 lei în urma unui pariu pe 7777.md

7777.md este generos și cu cei din nordul țării. Vitalie Ciornâi este fost voleibalist din Bălți și a câștigat suma impresionantă de 94 000 de lei, grație unui pariu de 4 000 de lei la o cotă de 20,24, pe un tichet cu meciuri din campionatele Italiei, Germaniei, Angliei, și un meci din super liga americană de hochei, NHL.

Vitalie a abandonat sportul pentru a-și găsi un loc de muncă stabil, ca să-și poată întreține familia. Câștigul de 94 000 de lei a venit ca o gură de aer pentru el și cei dragi. Acum vor putea să achite ratele pe câteva luni ale apartamentului cumpărat prin programul ''prima casă''.

„Așa cum am luat apartamentul prin ipotecă, jumătate din această sumă o voi direcționa pentru credit, iar restul pentru alte pariuri. Iar la vară, împreună cu familia, voi pleca la odihnă. Din copilărie fac sport, am început să fac karate, fotbal și volei profesionist. Mai pe scurt, de toate câte puțin”, spune Vitalie.

Tânărul muncește la un service auto din Bălți. Nu este jobul la care a visat, dar nevoile l-au adus aici.

„Muncesc în calitate de mecanic auto, repar mașini, tot ce trebuie. Dar mai bine mă pricep la ceea ce e legat de motoare. Această sumă, de 94 000 de mii de lei, de câte salarii era nevoie ca să-i aduni? Plus, minus, un an. Sunt mulțumit pentru că această platformă e generoasă cu toți clienții, în special ce ține de bonusuri, freebet. În special atunci când îți suplinești contul. De exemplu la o încărcare de 400 de lei, primești 200 lei bonus. Și mai mult, dacă pariul a trecut foarte bine, dacă nu, bani îți sunt întorși”, mai spune tânărul.

Vitalie povestește că până la apariția portalului 7777.md juca pe site-uri străine, dar care nu sunt autorizate în Moldova.

„De foarte mulți ani eu fac pariuri sportive. În special, jucam pe site-uri precum 1xbet, Parimatch. Experiența de acolo nu a fost atât de plăcută, precum mi-aș fi dorit eu. Când apuci să câștigi, se întâmplă că anumite cote cad drastic sau în general ești eliminat de pe site, cum a fost cu mine, spre exemplu. În cont aveam o sumă bună de bani, tare m-am întristat. Când cauți să rezolvi problema, nimeni nu îți răspunde. Da, contacte sunt pe pagină, dar ce folos?”, a menționat Vitalie.

Bărbatul nu este la primul câștig pe 7777.md. Pasiunea sa pentru sport i-a mai adus pe singurul site autorizat de pariuri sportive din Moldova și alte sume de bani cum ar fi 6 mii și 14 mii de lei.

Noutăţile partenerilor

comentarii: