image
Sursa foto: captură video

Un bărbat din Telenești, membru al organizației criminale „Borman”, a fost reținut; Vindea droguri în proporții mari

Unul din membrii organizației criminale „Borman” a fost reținut. Rolul învinuitului era de a dirija și supravaghea transmiterea drogurilor în cantități deosebit de mari, pe teritoriul Federației Ruse, droguri transportate la indicația liderului organizației criminale, din Spania în Federația Rusă.

PCCOCS a remis organelor competente ale Ucrainei o cerere de comisie rogatorie internațională, pentru efectuarea perchezițiilor la mai multe adrese ale suspectului, precum și pentru efectuarea altor acțiuni de urmărire penală.

Persoana vizată era responsabilă și de comercializarea drogurilor, prin dirijarea curierilor atât pe teritoriul orașului Moscova cât și în suburbii.

Astfel, la data de 21 ianuarie în orașul Odessa, Ucraina, forțele de ordine din Ucraina și Republica Moldova au efectuat mai multe percheziții.

În rezultatul au fost ridicate mai multe mijloace electronice telefonie mobilă, calculatoare, precum și înscrisuri, ce prezintă interes pentru urmărirea penală.

Persoana reținută are vârsta de 46 ani, este originar din Telenești. În privința acestuia Judecătoria regiunii Odessa a emis un mandat de arest pentru 40 de zile, cu examinarea extrădării lui ulterioare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: