image
Sursa foto: Facebook/Igor Dodon

Dodon a sărbătorit împreună cu liderul separatist de la Tiraspol Ziua unității naționale a Federației Ruse

Președintele Igor Dodon a sărbătorit, împreună cu liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, Ziua unității naționale a Federației Ruse.

Cei doi au avut duminică, 3 noiembrie, o întâlnire neformală pe teritoriul Cetății Tighina, a anunțat Dodon pe pagina sa de Facebook.

„Ni s-a organizat un tur al cetății și am apreciat eforturile conducerii regiunii, care a reușit să reînvie acest loc cultural și istoric unic, să atragă un număr mare de turiști. Împreună, am sărbătorit Ziua Unirii Naționale - o importantă sărbătoare de stat a Federației Ruse, partenerul strategic al Republicii Moldova”, a declarat Dodon.

„Am apreciat această conversație neoficială cu domnul Krasnoselski ca fiind productivă și cred că trebuie să ne întâlnim în mod regulat la nivel de conducere și cetățeni de rând de pe ambele maluri ale Nistrului”, a adăugat șeful statului.

Este a doua întâlnire dintre Dodon și liderul de la Tiraspol din ultimele șapte zile. Cei doi s-au întâlnit pe 29 octombrie la reședința prezidențială de la Holercani, pe malul drept al Nistrului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: