image
Sursa foto: Jurnal.md

Andrei Năstase își îndeamnă susținătorii să o voteze pe Maia Sandu; „Despre jocurile lui Usatâi vom vorbi după alegeri”

„Bandiții cu bandiții, circarii cu circul, iar noi – cu oamenii. Eu vă îndemn să treceți peste eforturile disperate de a mă calomnia cu orice preț și să votăm masiv împotriva lui Dodon și pentru candidatul proeuropean Maia Sandu”. Este reacția președintelui Platformei Demnitate și Adevăr Andrei Năstase, la acuzațiile lansate de primarul de Bălți Renato Usatâi, în cadrul unei emisiuni de la JurnalTV la care acesta a făcut aluzie la o pretinsă finanțare a candidatului Platformei DA din afară.

„Preocuparea mea și a colegilor mei rămâne a fi să ne ducem la bun sfârșit visul nostru european, să avem o justiție corectă și un stat de drept. Atunci, cu siguranță, vor fi și anchete penale și le transmit indivizilor care în disperarea lor pentru rating politic și-au găsit din nou ținta – Andrei Năstase, că voi face denunțuri penale împotriva celor care au atentat la imaginea și reputația nu doar a mea ci a și a colegilor mei din Platforma DA. Aceste ieșiri spectaculoase în spatele cărora stau saci cu bani enormi au câteva scopuri primele dintre care sunt demotivarea oamenilor să iasă la vot și crearea discordiei sporite între Platforma DA și foștii noștri parteneri din blocul ACUM. Nu vor reuși să facă asta pentru că pe noi ne leagă prea multe cu PAS și, în mod special, scopul comun în beneficiul țării. Bandiții cu bandiții, circarii cu circul, iar noi – cu oamenii. Eu vă îndemn să treceți peste eforturi disperate de a mă calomnia cu orice preț și să votăm masiv împotriva lui Dodon și pentru candidatul proeuropean Maia Sandu”, a menționat Andrei Năstase.

Politicianul a mai accentuat că acuzații neprobate, ca cele lansate de Renato Usatâi au drept scop să semene discordie și să multiplice neîncrederea cetățenilor față de partidele proeuropene care își doresc cu adevărat o schimbare aici, în RM.

„Acum a venit și rândul acestui Renato Usatâi, după Plahotniuc, și alții, să spună minciuni la adresa mea și a colegilor mei. Dar unde au fost toți aceștia în perioada când în Republica Moldova se fura ca-n codru? Toți erau împreună, la un loc! Iar noi, cu oamenii civilizați, deșteptați ai acestei țări eram în stradă și ne apărăm drepturile”, a precizat liderul Platformei DA.

În context, Andrei Năstase a mulțumit susținătorilor partidului său și i-a îndemnat să iasă masiv duminică la vot.

„Acum vă rog un singur lucru, pentru că ați avut încredere atunci, vă îndemn să o aveți și în continuare, iar la 15 noiembrie să puneți ștampila în dreptul numelui Maiei Sandu. Iar circarilor le sugerez să dea drumul public la tot ce pretend că au împotriva mea: înregistrări, probe, tot! Cine vă oprește?! Eu un lucru vă spun: sunt încrezător că după 15 noiembrie în Republica Moldova se va face lumină și va începe o nouă eră, o eră în care pentru vorbe și fapte mincinoase va trebui să se răspundă!”, a mai spus Andrei Năstase.

Noutăţile partenerilor

comentarii: