image
Sursa foto: marca.com

Ofertă gigant pentru Tyson Fury! Va câștiga o sumă exorbitantă dacă va accepta să revină în ring

La doar câteva ore după ce Tyson Fury l-a învins pe Dillian Whyte și și-a anunțat retragerea, s-a vorbit despre o ofertă de 100 milioane lire sterline pentru ca acesta să revină totuși în ring.

Imediat după ce l-a învins, pe Wembley, pe Dillian Whyte, păstrându-și centura WBC, Tyson Fury și-a anunțat retragerea din ring. Decizie susținută, așa cum ați aflat din FANATIK, și de soția sa. Care a spus: ”Dacă Tyson continuă, pare să fie doar pentru un motiv şi (…) cred că acesta este lupta pentru unificare”. Și totuși, la câteva ore distanță, a venit și prima ofertă menită să-l facă să se răzgândească.

100 de milioane de lire sterline este suma anunțată de promotorul Barry Hearn

”I-am promis soţiei mele după trilogia cu Wilder că mă voi retarge. A venit oferta de a lupta pe Wembley şi am venit aici. Simţeam că sunt dator fiecărei persoane din Marea Britanie.

Trebuie să fiu un om de cuvânt, aşa că asta a fost totul. Asta a fost cortina finală pentru «The Gypsy King» şi ce mod mai bun să plec”, a declarat Tyson Fury după ce l-a învins, prin KO, pe Dillian Whyte.

Însă promotorul Barry Hearn nu este convins de faptul că acesta a ajuns la finalul carierei. Și a spus pentru „The Sun” că Tyson Fury ar câștiga peste 100 de milioane de lire sterline dacă revine în ring.

Și, comentând declarația acestuia privid retragerea, a precizat: „Destul (n.r.cu sensul de final) este un cuvânt amuzant în boxul de categorie grea. Am văzut atât de multe reveniri de-a lungul anilor. Omul care are un sandviș vrea mereu o friptură”.

Se menține în formă și s-a retras în provincie. Pentru a se antrena?

Ei bine, jurnaliștii de la The Sun mai oferă și alte detalii. Care par să suțină faptul că Tyson Fury ar putea lua în calcul revenirea în ring. Poate pentru meciul de unificare, cu învingătorul din meciul pentru centurile WBA-WBO-IBF dintre ucraineanul Oleksandr Usyk şi englezul Anthony Joshua. Mai ales că varianta din urmă nu a fost scoasă din calcul de soția sa, Paris Fury, la BT Sport.

Cert este că la numai câteva ore după meciul disputat pe Wembley, în fața a 94.000 de spectatori, a ieșit să alerge. Iar apoi, s-a îndreptat către The Three Horseshoes Pub din satul Letchmore Heath.

A băut o bere light, iar mai apoi, după ce s-a pozat cu localnicii, a mâncat un mic dejun compus din clătite, bacon și fructe. Apoi au apărut și soția lui Tyson Fury, Paris, fratele său, Tommy, care este și el boxer, însoțit de iubită, Molly Mae-Hague.

Anturajul a fost completat și de antrenorul SugarHill Steward. Care avea o sticlă de whisky. Campionul mondial WBC a părut însă că a fost suficientă berea pe care o băuse.

Lucru confirmat de un localnic: ”Se pare că echipa lui a închiriat o casă aici, pentru că după alergare a reapărut într-un costum jazz, sorbind o bere light.

A luat chiar și fructe la micul dejun. Totul îmi spune că acesta este un bărbat care încă nu s-a hotărât complet să se retragă. Se pare că este hotărât să se mențină în formă”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: