image
Sursa foto: Getty Images

Ruşii, întâmpinaţi ca nişte eroi la Moscova după eliminarea de la Cupa Mondială

Jucătorii naţionalei Rusiei au fost primiţi ca nişte eroi la Moscova, unde au revenit duminică după eliminarea din sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Ruşii au părăsit competiţia după ce au pierdut contra Croaţiei, după executarea loviturilor de departajare.

Peste 24.000 de fani i-au ovaţionat pe fotbalişti şi pe selecţionerul Stanislav Cherchesov în fan-zone-ul din capitala Rusiei.

“Nu aţi fost al 12-lea jucător. Aţi fost al 12-lea, al 13-lea, al 14-lea, al 15-lea şi al 16-lea. V-am simţit susţinerea încă din prima secundă”, a fost mesajul adresat de Cherchesov publicului.

Jucătorii ruşi au fost impresionaţi de modul în care au fost întâmpinaţi, după cea mai bună performanţă la Cupa Mondială din 1970 încoace, anul în care URSS ajungea ultima oară în sferturile CM.

“Sunt foarte fericit că sunt cetăţean rus. Nicio altă echipă nu are astfel de suporteri”, a declarat Fyodor Smolov, care a ratat o lovitură de departajare contra Croaţiei.

“Ieri erau lacrimi. Aveam lacrimi în ochi şi eu, şi ceilalţi băieţi. Lacrimile înfrângerii şi lacrimi de bucurie”, a spus şi Serghei Ignashevich, care şi-a anunţat retragerea din activitate.

Selecţionerul Cherchesov a fost invitat de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, la Kremlin, iar premierul Dmitri Medvedev a mers la vestiare pentru a le mulţumi jucătorilor, după eliminarea din sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: