image
Sursa foto: chch.com

Trei girafe şi mai multe antilope au murit într-un incendiu izbucnit într-un parc zoologic american

Mai multe animale, printre care trei girafe, au murit în urma unui incendiu declanşat joi seară într-un parc zoologic din statul american Ohio, au relatat reprezentanţii stabilimentului şi presa locală, potrivit AFP.

Într-o înregistrate difuzată de NBC News, apar două girafe care ies din ţarcul lor şi revin în câmpul vizual al aparatului de filmat alergând la câţiva paşi depărtare de un şopron cuprins de flăcări şi aflat în African Safari Wildlife Park din oraşul Port Clinton, pe malul lacului Erie (nord-estul Statelor Unite).

Autorităţilor locale cred că în incendiu au murit zece animale, potrivit WTVG, un post de televiziune afiliat ABC.

Este vorba despre trei girafe, trei antilope bongo, trei porci de tufiş şi o gazelă springbok.

Potrivit ziarului local The Blade, o zebră şi o girafă au reuşit să scape din flăcări.

"Echipa African Safari Wildlife Park deplânge moartea animalelor aflate în grajdul distrus de flăcări", a scris parcul zoologic pe pagina sa de Facebook.

Nicio persoană nu a fost rănită în acest incendiu declanşat de Ziua Recunoştinţei, au precizat reprezentanţii parcului, care au adăugat că o anchetă este în curs de desfăşurare pentru stabilirea cauzelor tragediei.

„Animalele moarte în această tragedie fac parte din familia safariului american, iar parcul va fi închis vineri, când vom deplânge dispariţia acestora", au precizat reprezentanţii African Safari Wildlife Park.

Noutăţile partenerilor

comentarii: