image
Sursa foto: cbsnews.com

Barbara Bush, soţie şi mamă de preşedinţi, a decedat la vârsta de 92 de ani

Barbara Bush, soţia fostului preşedinte american George H. W. Bush şi mama fostului preşedinte George W. Bush, a decedat marţi, a anunţat într-un comunicat purtătorul de cuvânt al soţului ei, relatează AFP.

"Barbara Bush a decedat marţi, 17 aprilie 2018, la vârsta de 92 de ani”, se precizează în comunicatul postat pe Twitter de Jim McGrath, care a anunţat duminică faptul că ea a decis să-şi oprească tratamentul medical, notează News.ro.

”După o serie recentă de spitalizări şi după ce şi-a consultat familia şi medicii, doamna Bush, în vârstă de 92 de ani, a decis să nu-şi mai continue tratamentul medical şi se va concentra, în schimb, asupra unor îngrijiri paliative”, preciza el, evocând o sănătate ”în declin”.

Detalii cu privire la funeralii urmează să fie anunţate ulterior, a precizat el marţi, subliniind că ea îl lasă în urmă pe soţul său de 73 de ani, cinci copii, 17 nepoţi şi şapte strănepoţi.

Preşedintele american Donald Trump a salutat rapid, într-un comunicat, transmis de Casa Albă, ”solidul său devotament faţă de ţara şi familia sa, pe care le-a servit neclintit de bine”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: