image
Sursa foto: Pasha Parfeni

Pasha Parfeni își anunță sprijinul pentru Andrei Năstase: „Avem un singur candidat liber cu șanse de a câștiga Primăria”

Tot mai mulți artiști și oameni de cultură își anunță susținerea publică pentru candidatul comun al forțelor proeuropene și antioligarhice, Andrei Năstase.

„Eu cred că avem doar un singur candidat liber cu șanse de a câștiga Primăria. Duminică eu votez Andrei Nastase”, a declarat Pasha Parfeni.

„Duminica aceasta eu voi vota LIBERTATE. Un lucru care nu se dă ușor, pentru care trebuie să lupți. Voi merge nu în calitate de interpret și compozitor, dar ca simplu locuitor al capitalei, pentru care libertatea de a numi lucrurile pe nume, de a spune că negrul e negru, dar albul e alb, este primul pas ca problema sa fie rezolvată”, a menționat Pasha Parheni.

„Și ce dacă nu o să-mi permită să cânt la Palatul Național, Teatrul de Operă și Balet, PMAN, etc? Și ce dacă nu o să mă cheme la Prime, Publika și la 80% din televiziuni și radiouri? De exemplu, dacă ieși pe scena Socialiștilor, nu ești tratat în așa mod. Așa funcționează „democrația” și “valorile europene” în opinia lor. Nu-i nimic! Libertatea mea valorează mai mult.

Eu cred ca avem doar un singur candidat liber cu șanse de a câștiga Primăria. Duminică eu votez Andrei Nastase”, a adăgat artistul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: