image
Sursa foto: Getty Images

Suma pusă pe masă de Real Madrid pentru a-l transfera pe Erling Haaland plus jucătorul pe care spaniolii vor să-l cedeze

Forma senzațională pe care o traversează Erling Haaland (20 de ani) la Borussia Dortmund și în naționala Norvegiei îi impresionează pe șefii grupărilor europene cu o rețetă perfectă din punct de vedere financiar.

Real Madrid, gigant al fotbalului european, și-ar fi exprimat din nou interesul pentru atacantul din Bundesliga, potrivit site-ului Calciomercato.com.

Trupa lui Zinedine Zidane se bazează în continuare pe Karim Benzema, unul dintre preferații lui Zizou, dar intenționează să facă o investiție eficientă și profitabilă, astfel că e dispusă să cheltuiască o sumă mare de bani pentru a achiziționa un vârf de clasă. Potrivit sursei mai sus menționată, gruparea din Primera Division și-a construit un plan prin care vrea să-i convingă pe șefii lui Dormund: oferă 70 de milioane de euro plus atacantul sârb Luka Jovic, care nu a dat randamentul scontat pe Santiago Bernabeu.

Tânărul internaţional norvegian Erling Haaland a doborât în weekend un record vechi de 57 ani, devenind jucătorul cu cele mai multe goluri marcate în primele sale 22 de meciuri în Bundesliga. Haaland a înscris de patru ori în meciul cu Hertha Berlin, ajungând astfel la un total de 23 de goluri în 22 de partide disputate până acum în campionatului Germaniei.

Norvegianul a depăşit cu această ocazie performanţa legendarului fotbalist german Uwe Seeler, care a înscris de 20 de ori în primele sale 22 de meciuri în prima ligă germană, în tricoul formaţiei Hamburg SV, pe parcursul sezonului 1963-1964. La doar 20 de ani, Erling Haaland a devenit, totodată, cel mai tânăr jucător care a reuşit să marcheze patru goluri într-o singură partidă din Bundesliga.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: