image
Sursa foto: Getty Images

Cum a reacționat Brigitte Macron când a văzut desele îmbrățișări dintre soțul ei și președinta Croației

Kolinda Grabar-Kitarovic (50 de ani) a fost lăudată de multă lume pentru comportamentul avut în timpul finalei CM 2018 dintre Franța și Croația. Președinta Croației a fost însă făcută praf de oamenii din țara natală. Aceștia au considerat că Kitarovic a încercat să dea o lovitură de imagine prin prezența la Moscova.

”Toți suntem de acord că jucătorii au fost adevărații ambasadori ai noștri, ei au atras simpatia întregii lumi prin comportamentul lor. Apoi a venit Kolinda și a stricat tot”, au notat croații de la 24sata.hr.

”Prea multă isterie, prea multe lacrimi, prea multe sărutări, prea multe izbucniri. Din cauza lor suntem cea mai săracă țară din Uniunea Europeană”, a punctat Josko Jelicic, fostul jucător croat.

Momentele în care Kitarovic și Macron s-au îmbrățișat prelungit au părut exagerate pentru croați, dar nu și pentru soția președintelui Franței, Brigitte, care a început să râdă când i-a văzut pe cei doi.

În vârstă de 50 de ani, Kolinda Grabar-Kitarovic este prima femeie care ocupă această funcție din istoria poporului croat. Ea a însoțit echipa lui Dalic la aproape toate meciurile acestui turneu și a devenit foarte populară în rândul fanilor fotbalului după ce a fost confundată de publicațiile din vest cu soția cântărețului Ice-T, Coco Austin.

Noutăţile partenerilor

comentarii: