image
Sursa foto: Profimedia

Moment special pentru Cristiano Ronaldo, plănuit de fanii lui Liverpool înaintea derby-ului cu Manchester United

Starul portughez Cristiano Ronaldo (37 de ani) nu va juca în derby-ul Liverpool – Manchester United, programat în această seară, de la ora 22:00, după decesul unuia dintre copiii săi nou-născuţi.

Potrivit presei engleze, Cristiano Ronaldo a primit învoire din partea antrenorului german Ralf Rangnick, după vestea tragică.

Cristiano Ronaldo, care aştepta venirea pe lume a unei perechi de gemeni alături de partenera sa, Georgina Rodriguez, a anunţat luni decesul unuia dintre cei doi nou-născuţi.

“Cu profundă tristeţe, noi trebuie să anunţăm că micuţul nostru băieţel a murit. Doar naşterea micuţei noastre fetiţe ne dă forţa de a trăi în acest moment cu un pic de speranţă”, a anunțat Cristiano Ronaldo.

Fanii lui Liverpool pregătesc un moment special pentru Cristiano Ronaldo. În minutul 7 al partidei de pe “Anfield”, suporterii “cormoranilor” vor aplauda în cor.

Coechipieri, foști adversari, sportivi celebri, cu toții au transmis mesaje de susținere și condoleanțele față de tragedia pe care Cristiano Ronaldo și familia sa au suferit-o.

Cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo mai are patru copii, dintre care trei de la o mamă surogat, înainte de a o întâlni pe Georgina Rodriguez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: