În declarația de avere a lui Comarov nu figurează nicio afacere. Veniturile lui au constat anul trecut din îndemnizația de la Primărie, de aproximativ 23 de mii de lei, și o pensie pe care o primește din Ucraina - echivalentul a aproximativ 120 de mii de lei. Soția sa a primit o pensie anuală de 26 de mii.

Astfel, veniturile totale ale familiei s-au cifrat la 170 de mii de lei, comparabile cu cele ale unei familii formate din doi salariați cu lefuri medii. Un asemenea câștig nu justifică nicidecum o construcție precum cea ridicată de Comarov la Miclești.

L-am telefonat pe consilierul socialist, în repetate rânduri, pentru a-l întreba din ce surse și-a înălțat grandioasa vilă, însă funcționarul nu a răspuns la telefon. La Primărie nu l-am găsit. Secretara fracțiunii PSRM a declarat că-i va transmite consilierului că este căutat.

Reporterul Jurnal TV a lăsat și un număr de telefon mobil pentru a fi contactat, ceea ce, însă, nu s-a întâmplat. Comarov nu a reacționat nici la mesajul expediat pe o rețea de socializare, unde are profil.