image
Sursa foto: fuse.tv

Sacha Baron Cohen trebuia să-l joace pe Freddie Mercury; Motivul pentru care a fost concediat de membrii trupei Queen

Roger Taylor, bateristul formației Queen, a vorbit deschis despre motivul care a stat la baza concedierii lui Sacha Baron Cohen din filmul „Bohemian Rhapsody”.

În septembrie 2010, cand s-a vorbit pentru prima data despre un film care să spuna povestea trupei „Queen”, Baron Cohen era actorul ales pentru a-l juca pe Freddie Mercury. În vara lui 2013 însă, el a fost scos din proiect.

În momentul plecării, s-a scris că el și membrii trupei Queen, care au aprobat scenariul și regizorul, nu au putut să se pună de acord în legătură cu tipul de film pe care doreau să-l facă. Sacha Baron Cohen spunea atunci că Brian May, chitaristul trupei, este un „muzician uimitor”, dar „nu este un mare producător de filme”, scrie FilmNow.

„Sunt povești uimitoare despre Freddie Mercury”, a explicat el. „Tipul a fost sălbatic. Există povești despre pitici cu tăvi de cocaină pe cap, care se plimbau la petrecerile sale”. Cu toate acestea, Baron Cohen a aflat că aceste povestiri nu vor face parte din scenariul filmului: „Ei își doreau să protejeze memoria și reputația trupei”.

Recent, Roger Taylor, bateristul Queen, a dezvăluit mai multe despre concediere: „S-au scris multe despre Sacha. Nu a fost niciodată considerat o variantă 100% sigură", a spus el pentru Associated Press. „Nu cred că a luat proiectul în serios - nu cred că l-a luat în serios pe Freddie. A fost un drum lung pana sa ajunga filmul in acest punct si e important ca am ajuns la final."

Vorbind despre Rami Malek, care a fost laudat pentru interpretarea lui Freddie Mercury, Taylor a spus: „Este uimitor. Slavă cerului că l-am găsit. Este un tip incredibil din toate punctele de vedere. E minunat să fii în preajma lui pentru că este dedicat cu totul și este incredibil de talentat. Dumnezeule! L-a jucat foarte bine pe Freddie. Adică, e minunat. N-am fi putut face o alegere mai bună”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: