image
Sursa foto: Profimedia

Începutul sfârșitului pentru Cristiano Ronaldo. Va încheia sezonul cu 0 trofee! De câți ani nu s-a mai întâmplat asta

Manchester United s-a oprit în faza optimilor în Champions League, după ce a fost eliminată pe teren propriu de către Atletico Madrid, scor 0-1 (1-2 la general).

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost integralist la echipa sa, însă nu a putut influența decisiv soarta meciului. Portughezul a bifat un nou record istoric în cea mai prestigioasă competiție intercluburi din Europa, dar care este eclipsat de o statistică pe care atacantul cu siguranță nu și-a dorit-o.

Mai exact, conform ESPN, este pentru prima dată din sezonul 2009/2010 încoace când Ronaldo va termina un sezon fără niciun trofeu obținut cu clubul său.

"Diavolii roșii" au părăsit marți seară UCL, în FA Cup au fost eliminați de către Middlesbrough, iar în Premier League sunt abia pe locul 5, la 20 de puncte distanță față de liderul Manchester City.

Așadar, există șanse ca Ronaldo să plece la finalul sezonului iar aventura de pe Old Trafford să ajungă la sfârșit după doar un an, având în vedere că a lăsat-o pe Juventus deoarece a considerat că are șanse mai mari la trofee cu formația britanică.

Tot în partida de pe ”Old Trafford”, Cristiano Ronaldo a devenit fotbalistul care a jucat cele mai multe minute în Champions League din întreaga istorie, anunță Bleacher Report.

Până la meciul dintre Manchester United și Atletico Madrid, supremația la acest capitol îi aparținea lui Iker Casillas, care avea jucate 15,908 de minute în UEFA Champions League.

În minutul 47 al jocului de pe ”Old Trafford”, Cristiano Ronaldo l-a depășit pe fostul său coechipier de la Real Madrid, ceea ce înseamnă că a ajuns la 15.954 de minute în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa.

Cristiano Ronaldo este și cel mai bun marcator din istoria Champions League, cu 141 de goluri înscrise.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: