image
Sursa foto: Getty Images

Final de ”telenovelă”? Spaniolii anunță un ”acord total” pentru transferul lui Lautaro la Barcelona

”Telenovela” transferului lui Lautaro Martinez (22 de ani) la Barcelona se apropie de final. Argentinianul este tot mai aproape de a semna cu echipa de pe Camp Nou.

Publicația spaniolă Sport anunță marți un ”acord total” între Lautaro și Barcelona pentru transfer. În acest moment mai lipsește doar acordul între cele două cluburi. Presa internațională a scris în ultima perioadă că italienii vor să obțină 111 milioane de euro în schimbul argentinianului, sumă ce reprezintă clauza sa de reziliere.

Tot sursa citată mai menționează că Lautaro va semna pe cinci sezoane cu gruparea catalană și va avea un salariu anual de 12 milioane de euro.

Inter Milano pare să se fi resemnat cu gândul că îl va pierde pe Lautaro Martinez, dorit insistent de Barcelona. Italienii i-ar fi găsit deja un înlocuitor.

Spaniolii de la Sport.es, care citează L'Equipe, scriu că Alexandre Lacazette de la Arsenal a fost una dintre cerințele lui Antonio Conte, care este un admirator al atacantului francez. Și Lacazette ar putea fi tentat de o experiență la Inter. Sursa citată menționează că acesta ar vrea să-și găsească o nouă echipă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: