image
Sursa foto: Getty Images

"S-a aflat secretul". Zinedine Zidane, aproape de PSG. Mutarea e anunțată de presa spaniolă

Zinedine Zidane se află în atenția lui PSG de ceva timp, însă în cele din urmă, antrenorul de 49 de ani va ajunge pe Parc des Princes, numai că o va face la vară, la finalul sezonului.

Totul pentru că fostul antrenor de la Real Madrid a subliniat clar că nu vrea să preia echipe "din mers".

Anunțul a fost făcut de jurnalistul Felix Diaz, de la publicația spaniolă Marca, iar apoi a fost preluată și de News-Roma, care a titrat mare: "S-a aflat secretul!".

Zidane este dorit foarte mult la PSG de emirul Qatarului, cel care patronează clubul. Acesta este sigur că fostul câștigător al Balonului de Aur poate pune ordine într-un vestiar plin de vedete și că poate face o revoluție la echipă.

Numai că surpriza nu se oprește aici. Dacă Zidane va ajunge la PSG, Mauricio Pochettino ar putea ajunge la Manchester United, echipă care l-a dorit și în această iarnă.

Rămâne însă de văzut cum vor reacționa suporteriui, pentru este știut că Zidane a jucat la una dintre rivalele lui PSG, Bordeaux și s-a născut în Marseille, o altă mare rivală.

La venirea la PSG, Zidane ar putea să nu-l mai găsească pe Kylian Mbappe pe Parc des Princes, având în vedere informațiile din ultima vreme, pentru că plecarea sa este ca și rezolvată.

Numai că Zidane este idolul din copilărie al lui Mbappe, ceea ce atacantul a și declarat de mai multe ori. În plus, el chiar a spus că i-ar plăcea să fie antrenat de Zidane, dar la Real Madrid. Rămâne de văzut acum cum se vor sfârși lucrurile în ambele cazuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: