image
Sursa foto: fmf.md

Un internațional moldovean, cotat la 1 milion de euro

Vitalie Damașcan (24 de ani) a devenit ținta principală a FCSB-ului pentru perioada de mercato de la finalul sezonului actual.

Totuși, transferul său la vicecampioana României nu este atât de ușor de realizat, deoarece echipa la care este legitimat, Sepsi, nu este dispusă să facă niciun discount pentru rivala din play-off.

Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali (64 de ani), a primit un mesaj clar legat de Damașcan din partea conducerii celor de la Sepsi.

"Contractul său include o clauză de reziliere, pe care nu vrem să o facem publică. Dacă cineva o plătește, indiferent de echipă, poate să îl transfere, atât timp cât și jucătorul este de acord", a spus Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, conform Szekely Sport.

De asemenea, Hadnagy a făcut clar faptul că Sepsi e dispusă să discute cu FCSB despre Damașcan, însă transferul nu se va putea face decât prin plata clauzei.

Clauza lui Damașcan ar fi de un milion de euro, iar Becali nu este dispus să plătească această sumă, dar salvarea sa vine chiar de la clubul aflat foarte aproape de reședința sa.

Cei de la Voluntari au reușit să-l transfere pe Damașcan sub formă de împrumut, un sezon, iar jucătorul are o clauză prin care poate fi achiziționat definitiv contra sumei de 550.000 de euro.

În aceste condiții, milionarul ar putea achita contravaloarea clauzei și să-l redirecționeze pe jucător către vicecampioana României.

Damașcan a marcat 10 goluri, la fel ca Andrei Ivan și Daniel Paraschiv. Peste ei sunt Alibec și Mailat, ambii cu 11 goluri, precum și Compagno și Dugandzic, ambii cu 16 reușite.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: