image
Sursa foto: Profimedia

Ansu Fati, clauza de un miliard de euro în contractul cu Barcelona

Barcelona l-a convins pe Ansu Fati să-și prelungească înțelegerea, chiar dacă, pentru moment, mijlocașul ofensiv refuzase să semneze.

Publicația spaniolă Sport susține că părțile s-au înțeles, după ce directorul sportiv al catalanilor, Mateu Alemany, a zburat până la Porto, acolo unde s-a întâlnit cu agentul lui Ansu Fati, Jorge Mendes, care îl reprezintă și pe Cristiano Ronaldo.

Concluzia a fost că noul acord va fi până pe 30 iunie 2027, nu până în 2026, așa cum se vorbea inițial.

În noul contract, clauza de reziliere va fi de un miliard de euro, sau "1.000 de milioane", așa cum a titrat publicația citată, pentru a sublinia acest aspect. Este aceeași clauză pe care o are și Pedri, care a semnat săptămâna trecută.

Catalanii sunt convinși că Ansu Fati este noul giuvaer al echipei, după încheierea "erei Messi". De altfel, Fati a și preluat numărul 10 de la argentinian. Imediat după revenirea în urma unei accidentări, jucătorul de 19 ani a marcat două goluri în patru meciuri.

"A trebuit să acceptăm unele condiții, dar este un contract corect și bun pentru club și pentru jucător, care va primi ceea ce merită, având în vedere cariera sa și viitorul său", au spus oficialii catalani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: