image
Sursa foto: facebook/Anatol Durbală

La Chișinău se pregătește un film de excepție, în regia lui Anatol Durbală!

O producție ambițioasă se pregătește la Chișinău. Este vorba despre o peliculă inedită, care are denumirea provizorie ”Santa Barbara”. Filmul este turnat de către actorul Anatol Durbală, care a scris și scenariul.

„Este despre faptul că am ajuns să trăim o viață în care ambalajul contează mai mult decât conținutul. Am ajuns să luăm normalitatea ca drept excepție. Am ajuns să trăim într-un fel care, practic nu mai aparține oamenilor”, povestește regizorul și scenaristul Anatol Durbală.

Filmul a străbătut barierele geografice și întrunește peste 70 de actori din câteva țări ale lumii, iar locațiile unde sunt trase cadrele sunt cu totul specifice.

„Suntem în a 13-a zi de filmare. Am reușit să filmăm în locații destul de specifice, în săli de naștere, în televiziuni, la Jurnal TV, în grădinițe. Avem conaționali de-ai noștri care sunt și din Italia, și din București. Avem actori care vin și din stânga Nistrului, de la Tiraspol. Cumva este un proiect multinațional și sperăm să îi fie interesant publicului autohton și nu doar”, ne-a mărturisit producătorul Sergiu Cumatrenco.

Filmul „Santa Barbara” urmează să ajungă pe ecrane anul viitor. Producătorii mizează pe o lansare internațională, în cadrul unui festival de film de clasa A. Proiectul este susținut de Centrul Național al Cinematografiei și de Delegația Uniunii Europene, printr-un program implementat de PNUD Moldova.

comentarii: