image
Sursa foto: Getty Images

Pep Guardiola a făcut marele anunț! Ce echipă vrea să antreneze după ce va pleca de la City

Pep Guardiola este deja la al patrulea sezon la Manchester City şi şi-a stabilit deja noi ţinte. Catalanul a dezvăluit că visează să antreneze o naţională înainte de a se retrage din antrenorat.

"Mi-ar plăcea să fiu antrenorul unei echipe naţionale. Ar fi o perioadă mai calm, aş juca mai mult golf, pentru că acum nu am timp. Mai devreme sau mai târziu se va întâmpla, dacă voi avea o ofertă de a pregăti o naţională", a dezvăluit managerul campioanei Angliei.

Guardiola e încântat de experienţele trăite în fotbal atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

"E incredibil. Am trăit şase luni în Mexic şi la fel şi în Qatar, o ţară arabă. Ca antrenor am trăit în Germania, iar acum aici. Am învăţat germana când mi-era imposibil s-o înţeleg.

Familia mea nu vorbea deloc engleza, iar acum toţi o vorbesc perfect. E incredibil să călătoreşti, îmi încurajez şi jucătorii să facă la fel. Trebuie să fii curios să faci asta, cariera de fotbalist e prea scurtă pentru a nu o face. Te trezeşti într-o dimineaţă şi spui: <Gata, s-a încheiat>. Timpul trece repede", a mai spus Pep Guardiola.

Antrenorul în vârstă de 48 de ani a cucerit pe banca lui City două titluri, Cupa, două Cupe ale Ligii şi două Supercupe ale Angliei.

14 trofee cu Barcelona şi şapte cu Bayern Munchen a mai câştigat Guardiola în cariera de antrenor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: