image
Sursa foto: jurnal.md

PREMIERĂ: Gala Tenisului de masă, organizată în Republica Moldova (FOTO)

La Bălți a avut loc, în premieră, Gala Tenisului de masă, organizată de Asociația Obștească ”Liga Națională de Tenis de Masă pentru copii din R.Moldova”.

Copiii au fost apreciați pentru rezultatele și performanțele obținute, fiind premiați cu medalii, cupe, diplome și cadouri valoroase din partea sponsorilor.

„Obiectivul principal al Ligii Naționale de Tenis de Masă pentru copii din R. Moldova, este promovarea tenisului de masă, ca sport pentru toate vârstele, de a oferi tinerei generații o platfomă în care sportul este considerat un instrument valoros pentru dezvoltarea unei societăți sănătoase, cu accent pus pe valorile recunoscute de Mișcarea Olimpică”, a menționat președintele Ligii Naționale de Tenis de Masă pentru copii din R. Moldova, Oleg Șaric, antrenor emerit al RM.

„O națiune sănătoasă practică sportul, promotorii acestui deziderat sunt copiii minunați prezenți aici și susținătorii lor. Performanțele campionilor prezenți astăzi la Gală sunt un exemplu demn de urmat pentru toți cetățenii R. Moldova și nu numai. Astăzi marcăm un moment special, sărbătorim cu toții, de la mic la mare unitatea dintre noi toți, solidaritatea care este atât de importantă astăzi. Vin cu îndemnul pentru reprezentanții la nivel de Administrație Publică Locală și Centrală, reprezentanții domeniului privat cât și către cetățenii acestei țări să ne unim în acțiuni și să contribuim la dezvoltarea unei generații de succes”, a spus și sponsorul principal al evenimentului, Vitalie Ciobanu.

Asociația Obștească „Liga Națională de Tenis de Masă pentru copii din R.Moldova” este o organizație tânără, dar deja se bucură de primele realizări frumoase. Timp de un an, la nivel național au fost organizate 18 competiții sportive de Tenis de masă printre copii de categorii de vârste între 16 – 11 ani. Turneele sportive au avut loc în Avdarma, Chișinău și Bălți unde și-au demonstrat abilitățile competitive în tenis de masă peste 150 de copii din R.Moldova și Ucraina.

tenistenis
tenistenis
tenistenis
tenistenis

Noutăţile partenerilor

comentarii: