image
Sursa foto: digisport.ro

Varianta transferului lui Neymar la Real Madrid, luată din nou în calcul de Florentino Perez

Cristiano Ronaldo e din ce în ce mai aproape de un transfer la Juventus Torino, italienii oferindu-i un salariu de 30 de milioane de euro pe sezon. În acest context, președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, vrea să încerce din nou să își îndeplinească visul de a-l aduce pe Neymar pe Bernabeu.

La Real Madrid, Neymar își poate realiza mai ușor țelul de a câștiga un Balon de Aur. De asemenea, brazilianul e conștient că un transfer la Real Madrid ar putea să îi aducă beneficii financiare mari, având în vedere că formația de pe Bernabeu este o mașinărie de marketing.

Neymar a fost cumpărat de PSG în 2016, francezii plătind Barcelonei 222 de milioane de euro, aceasta fiind cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un fotbalist. Scopul aducerii lui Neymar de către șeicii de la PSG a fost acela de a câștiga Liga Campionilor. În acest context, este greu de crezut că PSG va renunța atât de ușor la starul său fără să fi câștigat UEFA Champions League, informează cei de la Marca.

Un alt factor care poate sta în calea transferului la Real Madrid este strict legat de parcursul Braziliei la Campionatul Mondial. Selecționata Selecao este considerată principala favorită la câștigarea trofeului, iar în cazul în care Neymar se va încorona în Rusia e greu de crezut că PSG va renunța la starul său. De asemenea, un succes al Braziliei i-ar putea asigura lui Neymar și Balonul de Aur, acesta putând deveni primul jucător care sparge hegemonia din ultimii 10 ani impusă de Messi și Cristiano Ronaldo.

Juventus ar urma să plătească 100 de milioane de euro pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, care ar urma să primească un salariu anual de 30 de milioane de euro la Torino. O mare parte a salariului va fi însă suportată de Exor, care produce Ferrari, FIAT si Jeep, potrivit Football Italia.

Cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur" ar putea fi prezentat la Juve chiar pe 7 iulie, la ora 7 PM. şi va primi numărul său preferat, 7.

Cristiano Ronaldo se va despărţi de Real Madrid după nouă ani, perioadă în care a cucerit, printre altele, patru Ligi ale Campionilor şi patru "Baloane de Aur".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: