image
Sursa foto: metro.md

(FOTO) Se apropie sărbătorile de iarnă! Decorează-ți casa așa cum îți place, cu articolelor pe care le găsești la METRO

Iată că ne aflăm deja în pragul iernii, iar asta înseamnă că ne apropiem cu pași siguri de una dintre cele mai așteptate perioade din an – perioada sărbătorilor de iară. Luna decembrie este cunoscută pentru forfota plăcută de pregătire pentru Crăciun și Revelion, care ne face să ne teleportăm în copilărie sau cel puțin ne îndepărtează de la grijile de zi cu zi și ne trezește entuziasm. De cele mai multe ori, pregătirile pentru sărbători încep de la crearea atmosferei tematice.

Molipsiți de frumusețea luminițelor și decorațiilor pe care le vedem pretutindeni, tindem să avem dorința de a oferi un strop de culoare, textură și atmosferă specifică sărbătorilor de iarnă și locuințelor noastre. Așadar, te invităm să îți creezi atmosfera de sărbători așa cum îți place, cu ajutorul colecției de decorațiuni pe care o găsești în magazinele METRO.

Pentru început, te îndemnăm să-ți alegi protagonistul principal al sărbătorilor de iarnă, care-ți va înfrumuseța casa – pomul de Crăciun. Indiferent de spațiul de care dispui și de preferințele pe care le ai în materie de culoare, formă și detalii decorative, METRO îți vine în ajutor cu o gamă largă de brazi artificiali.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

În ceea ce ține de decorațiunile pentru bradul ales, magazinele METRO îți propun o varietate mare de globulețe, beteală și luminițe de diferite culori, mărimi și forme, cu care care îți cei putea împodobi bradul în stilul care ți se potrivește cel mai bine.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

Din moment ce bradul e împodobit, poți să te apuci să decorezi și restul casei. În acest sens, în magazinele METRO poți să găsești diverse figurine și articole decorative care te vor ajuta să faci acest lucru.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

Odată ce decorațiunile principale au fost deja alese, este momentul să-ți definitivezi atmosfera cu ultimele detalii. Nu uita de tot ceea ce înseamnă cald și pufos, pentru că acestea sunt articolele care vor oferi un accent tematic casei tale, datorită ornamentelor specifice sărbătorilor de iarnă, dar și te vor încălzi în serile reci de iarnă. Așadar, îți prezentăm câteva dintre plapumele pe care le găsești în magazinele METRO.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

Cu toții știm senzația incomparabilă din momentul în care afară ninge, iar noi ne putem delecta cu băutura fierbinte preferată, cu gustările îndrăgite, înveliți în plapuma preferată, vizionând un film bun sau citind o carte captivantă. Așadar, METRO ți-a pregătit și o serie de căni și farfurii, care îți vor permite să te bucuri atât de conținutul acestora, cât și de aspectul lor plăcut.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

Iar pentru ca atmosfera din casă să nu fie doar una caldă, ci și una aromată, magazinele METRO au pregătit o gamă largă de lumânări aromate. Așadar, aici poți găsi lumânări cu aroma care ți se potrivește mai bine, de la vanilie și scorțișoară, specific perioadei de iarnă, și până la mirosurile fructate și proaspete.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

Pentru cei care sunt cu adevărat pasionați de tot ceea ce înseamnă ornamente de Crăciun și vor să poarte spiritul sărbătorilor de iarnă cu ei, METRO a pregătit și o colecție de pulovere, pijamale, șosete, ciupici și alte articole vestimentare moi, călduroase și decorate tematic.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

Toate aceste articole, dar și multe altele, le puteți vedea în catalogul online anexat aici și în magazinele METRO.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: