image
Sursa foto: Profimedia

AC Milan intră în altă eră: doi fotbaliști de la Real Madrid și unul de la Manchester City vor pe ”San Siro”

AC Milan va intra, foarte probabil, într-o nouă eră din vară, când clubul ar urma să fie cumpărat, în schimbul unui miliard de euro, de Investcorp, fond de investiții din Bahrain.

Bugetul de transferuri pentru prima perioadă de mercato se anunță a fi unul impresionant, de 300 de milioane de euro, și, drept urmare, pe lista de posibile achiziții sunt nume mari.

Publicația italiană Gazzetta dello Sport scrie că trei staruri de la Real Madrid și Manchester City, Marco Asensio, Isco și Raheem Sterling, sunt doriți de AC Milan, iar toți trei sunt tentați de o experiență pe ”San Siro”.

Isco poate fi adus gratis în vară, când îi expiră contractul cu Real Madrid, iar Isco și Raheem Sterling vor intra în vară în ultimul an de contract la Real Madrid, respectiv Manchester City și vor putea fi aduși mai ieftin.

Alături de cei trei, AC Milan îi mai are pe listă pe Sven Botman, stoperul lui Lille, pe Christopher Nkunku, de la Leipzig, și pe Divock Origi, atacantul aflat la final de contract cu Liverpool. Cu fotbalistul belgian, AC Milan ar fi ajuns deja la un acord.

AC Milan este în cursă pentru câștigarea primului titlu din 2011 încoace. Formația lui Stefano Pioli este lider în Serie A, cu 71 de puncte, două peste rivala Inter, care are un meci mai puțin disputat, restanța cu Bologna.

În ultimele cinci etape, AC Milan mai are de jucat meciuri cu Lazio, Fiorentina, Verona, Atalanta și Sassuolo.

Inter nu doar că are un meci mai puțin disputat, dar pare și avantajată de program, conform căruia le întâlnește în ultimele runde pe AS Roma, Udinese, meciuri între care va disputa restanța cu Bologna, Empoli, Cagliari și Sampdoria.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: