image
Sursa foto: jurnal.md

Povestea de viață a două surioare care visează să-și petreacă sărbătorile în sânul unei familii

În cadrul campaniei Jurnal TV „Moş Crăciun există, Moş Crăciun eşti tu!”, care a fost lansată săptămâna aceasta, vă prezentăm poveşti de viaţă ale unor copii aflați în centre de plasament. De sărbători, ei nu-şi doresc decât să simtă atmosfera de familie, să stea la masă cu mulţi oaspeţi şi să se bucure de fiecare moment. Astăzi, faceți cunoștință cu două surori, Nicoleta şi Eleonora Mişcoi, care de aproape trei ani îşi petrec tot timpul în Casa Copilului „Preafericitul Iosif”.

Nicoleta şi Eleonora sunt două surioare care, practic, se cresc una pe cealaltă. La vârsta pe care o au, de 11 şi, respectiv 7 ani, au o gândire matură şi foarte mult bun simţ. După ce ani la rând au vieţuit pe stradă şi au trăit din mila oamenilor, la Centrul de plasament se bucură de căldură, mâncare şi educaţie. Asemeni unor pui rătăciţi, în momentul în care au venit aici s-au ataşat imediat de preafericitul Petru.

Un rol aparte în viaţa lor şi în deprinderea bunelor maniere îl au maicile. Fetițețe au o mare pasiune pentru şcoală. Nicoletei îi place cel mai mult matematica, iar Eleonorei limba română.

surorisurori

Când va fi mare, Nicoleta vrea să deţină titlul nobil de profesoară de matematică, iar Eleonora se visează medic. Timpul liber pe care-l au, practic, îl petrec în bibliotecă. Surorile sunt pasionate de lectură şi au şi personaje preferate.

Fetițele se roagă în fiecare seară să fie sănătoase, iar sărbătorile din acest an să le aducă multă lumină în suflet! Şi voi puteţi contribui la fericirea lor, avându-le ca oaspeţi de Crăciun!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: