image
Sursa foto: Zimbru Chișinău

Donny, be strong!

Acțiune de ajutorare pentru Donny van Iperen, fundașul celor de la Zimbru, care a suferit o teribilă accidentare în partida din runda trecută a Super Ligii cu Dinamo-Auto.

Zimbru Chișinău a anunțat că toți banii obținuți din biletele vândute pentru partida cu CSF Bălți vor fi donați familiei lui Donny van Iperen. De asemenea, Zimbru a precizat că va cere federației de fotbal oprirea tuturor meciurilor din runda următoare în minutul 5 pentru a fi aduse aplauze pentru Donny.

Starea de sănătate a lui Donny van Iperen încă nu s-a ameliorat. Fotbalistul se află în comă cerebrală Glasgow 6-7 puncte, conform Institutului de Neurologie și Neurochirurgie, acolo unde a fost internat jucătorul olandez. Acesta a fost lovit involuntar cu cotul în cap de portarul lui Dinamo-Auto, Allogho Toung. Echipa medicală a intervenit cu întârziere, în timp ce fotbaliștii priveau îngroziți și solicitau intervenția ambulanței cu gesturi disperate. Van Iperen a fost scos de pe teren pe targă și urcat în ambulanță. Aceasta însă nu l-a transportat la spital imediat, dar a așteptat o altă ambulanță care l-a preluat pe fotbalist. După câteva ore petrecute la spitalul din Tiraspol, jucătorul celor de la Zimbru a fost transportat la Chișinău. Între timp, în Republica Moldova a ajuns fratele și tatăl lui Donny van Iperen.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: