image
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Mii de oameni protestează în Piaţa Victoriei din București, cerând demisia lui Liviu Dragnea: „Fără penali!”

Câteva mii de oameni protestează la această oră, în Piaţa Victoriei din București, cerând demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, după condamnarea acestuia în dosarul angajărilor fictive la Protecţia Copilului Teleorman.

Oamenii au ieșit în piață și în alte orașe din țară.

Aproximativ trei mii de persoane protestează la Cluj-Napoca, faţă de modificarea codurilor penale, cer alegeri anticipate şi demisia liderului social-dedmocrat din fruntea Camerei Deputaţilor. „Liviu Dragnea nu uita, puşcăria-i casa ta” este una dintre scandările preferate ale clujenilor care au pornit în marş pe străzile oraşului.

Peste 500 sute de persoane s-au strâns în Piaţa Mare din municipiul Sibiu într-un protest organizat faţă de modificarea codurilor penale. La aflarea veştii că Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, protestatarii au deschis o şampanie şi au scandat „La mulţi ani cu executare, domnule Dragnea!”.

La Iași, aproximativ 300 de persoane protestează în Piaţa Unirii, cerând demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor.

Aproximativ 200 de oameni s-au adunat și în Piaţa Victoriei din Timişoara, pentru a protesta faţă de modificarea Codului de Procedură Penală şi pentru a cere demisia președintelui Camerei Deputaților,

Protestatarii au primit cu aplauze vestea condamnării la închisoare a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: