image
Sursa foto: platformada.md

Platforma DA îndeamnă alegătorii circumscripției nr. 38 să susțină candidatura lui Grigore Cobzac

Platforma Demnitate și Adevăr anunță că susține candidatura lui Grigore Cobzac la funcția de deputat în circumscripția nr 38, Hâncești și îndeamnă locuitorii din circumscripție să-l voteze pe Cobzac.

Platforma Demnitate și Adevăr a prezentat și câteva argumente în raport cu susținerea lui Grigore Cobzac la funcția de deputat în circumscripția nr. 38.

„1.Platforma Demnitate și Adevăr nu poate ignora faptul că dl. Grigore Cobzac a fost candidatul comun al forțelor antioligarhice în alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 în circumscripția nr. 38 și în condițiile unui scrutin neliber și inegal a avut sprijinul popular, obținând locul doi cu peste 33 % de voturile exprimate în cadrul scrutinului.

2.Candidatul Grigore Cobzac este originar din raionul Hâncești.

3.Domnia sa are o bogată experiență regională și parlamentară, este unul din adversarii declarați ai regimului oligarhic, a activat în calitate de Președinte al comisiei parlamentare pentru anchetarea traficului cu anabolizante în fostul Parlament, un dosar complex care a generat mai mulți prizonieri politici. Avem ferma convingere că dânsul va fi o voce distinctă și sonoră în favoarea procesului de recuperare democratică în Republica Moldova, inseparabilă de necesitatea organizării unei mișcări naționale de rezistență anti-oligarhice, prefigurate astăzi în proiectul unei adevărate restaurații îmbrățișate de Igor Dodon și PSRM.

Platforma Demnitate și Adevăr consideră că miza adevărată a scrutinului din circumscripția 38 este crearea condițiilor necesare și suficiente pentru o mișcare de unitate a forțelor de centru-dreapta. Rezultatul acestor alegeri ne vor ajuta să înțelegem care sunt adevăratele interese ale liderilor și partidelor politice de pe centru dreapta”, informează PPDA printr-un comunicat de presă.

„Salut inițiativa de astăzi a Partidului Politic Demnitate si Adevăr. Sunt deja candidat înregistrat cu acte în regulă și în continuare voi comunica cu cetățenii pentru a obține acest mandat. Sunt localnic, îmi cunosc alegătorii și ei pe mine. Nu mi-am schimbat convingerile, sunt același, doar am acumulat mai multă experiență. Voi munci doar în beneficiul oamenilor. Deciziile PPDA și cea a Partidului Unităţii Naţionale îmi alimentează speranța identificării candidatului proeuropean comun. Sunt convins, încă este posibil i-ar hânceștenii ar saluta acest lucru. Îmi reconfirm disponibilitatea pentru dialog cu toți candidații care au aspirații europene”, sunt declarațiile făcute de Grigore Cobzac după anunțul PPDA.

Noutăţile partenerilor

comentarii: