image
Sursa foto: Getty Images

Simona Halep - Karolina Muchova 6-3, 6-2. Românca a părut de neoprit și s-a calificat în turul 2 la Wimbledon

Simona Halep (18 WTA) n-a avut nicio problemă în fața cehoaicei Karolina Muchova (81 WTA), în primul tur al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Campioana din 2019 s-a impus lejer, scor 6-3, 6-2, într-un meci care a durat o oră și 6 minute.

Halep a bifat astfel a opta victorie consecutivă în Grand Slam-ul pe iarbă, în faţa unei adversare care a atins sferturile de finală la ultimele două ediţii.

Simona a dominat jocul, iar singurul moment în care nu a condus a fost chiar în primul game al partidei, pe care l-a luat cehoaica.

În setul secund, Halep a fost şi mai autoritară și a mai făcut două break-uri. Românca a încheiat cu procentaje excelente la serviciu, 79% la primul şi 75% la al doilea. Simona a avut mai multe mingi direct câştigătoare, 16-11, şi mai puţine erori neforţate, 9-24.

În turul al doilea, Simona Halep o va întâlni pe belgianca de 36 de ani Kirsten Flipkens (190 WTA), care a trecut de australianca Jaimee Fourlis (150 WTA).

Halep nu a participat în 2021 la Wimbledon, pentru că a fost accidentată, iar ediţia din 2020 a fost anulată, din cauza pandemiei de coronavirus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: