image
Sursa foto: Getty Images

Anthony Fauci, anunț de ultimă oră în privința vaccinului pentru COVID-19

Un vaccin pentru COVID-19 ar putea fi gata la finalul acestui an, a anunțat cel mai cunoscut epidemiolog al lumii, Dr. Anthony Fauci (79 de ani).

SUA a depășit 1.7 milioane de cazuri de COVID-19, toate competițiile sportive au fost amânate, dar Dr. Anthony Fauci a făcut un anunț promițător: "Cred că avem o șansă bună de a produce un vaccin pentru COVID-19 până la finalul acestui an.

Dacă toate lucrurile se leagă în perioada următoare, în noiembrie sau decembrie am putea avea vaccinul. Oamenii trebuie să rămână precauți, orice s-ar întâmpla", a spus Dr. Anthony Fauci, citat de CNN.

Vaccinul pentru COVID-19 este așteptat în toată lunea. În Țările de Jos s-a decis că fanii vor putea participa din nou la competițiile sportive numai după ce un vaccin pentru COVID-19 va apărea pe piață. În alte țări, competițiile sportive s-au reluat fără spectatori.

Liga profesionistă de hochei pe gheață din SUA (NHL) se va relua în perioada următoare.

Comisarul NHL, Gary Bettman, a anunțat că ligă de hochei pe gheață va fi prima competiție din SUA care se va relua în timpul pandemiei de COVID-19: "Noi prevedem să jucam din vară până în toamnă. Dar în acest stadiu, nu putem fixa nicio dată atât timp cât nu vom fi siguri că totul este în regulă și până nu vom primi acordul autorităților.

Când vom primi acceptul, 24 din cele 31 de echipe vor relua play-off-ul", a spus Gary Bettman, citat de Ziare.com.

Șefii NHL au anunțat că vor adune echipele în două localități, unde să se desfășoare restul meciurilor din acest sezon. Actuala stagiune a fost întreruptă pe 12 martie.

În SUA au fost raportate 1.7 milioane de cazuri de COVID-19, fiind cea mai afectată țară din lume de noul virus. Peste 100.000 de oameni au murit în SUA din cauza COVID-19, iar 480.273 de pacienți s-au vindecat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: