image
Sursa foto: gazzetta.it

Primul transfer al verii pentru AC Milan. Probabil că va fi anunțat după Cupa Mondială

AC Milan a făcut primul transfer al verii aducându-l pe fundașul Ivan Strinic de la Sampdoria Genoa. Internaționalul croat în vârstă de 30 de ani va fi adus din postura de jucător liber de contract, informează Gazzetta dello Sport, contractul său cu gruparea genoveză urmând să-i exprire în iunie.

Anunțul a fost făcut chiar de fotbalist, care a declarat că s-a ințeles cu AC Milan pentru un contract pe trei sezoane, dar parafarea actelor se va face după Cupa Mondială din Rusia. Ivan Strinic este unul dintre jucătorii pe care antrenorul Gennaro Gatusso i-a dorit în mod expres.

"Acum că s-a terminat campionatul, pot să vă anunț că am semnat pe trei ani cu Milan. Probabil că transferul va fi anunțat după Cupa Mondială", a precizat fundașul croat.

Ivan Strinic a jucat în cariera sa la formațiile Hrvatski Dragovoljac, Hajduk Split, Dnepr Dnepropetrovsk, SSC Napoli și Sampdoria Genova. Fundașul are 42 de meciuri jucate la naționala Croației și face parte din lotul pentru Campionatul Mondial din Rusia.

AC Milan a terminat sezonul în Serie A pe locul 6 şi s-a calificat în grupele Europa League, dar riscă excluderea din Europa şi sancţiuni dure din partea UEFA. Motivul ţine de situaţia extrem de neclară legată de bugetul şi statutul proprietarilor clubului, care provin din China. UEFA poate da interdicţii la transferuri, amenzi uriaşe sau să oblige la reducerea lotului, pe lângă interdicţia de a juca în cupele europene.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: