image
Sursa foto: Getty Images

E gata: Juventus i-a trântit ușa în nas lui Ronaldo! Sky Sports anunță că telenovela s-a încheiat

Cristiano Ronaldo (36 de ani) mai are contract cu Juventus doar un an, iar "Bătrâna Doamnă" nu-i va oferi starului portughez o nouă înțelegere, scrie Sky Sports.

Bianconerii au luat această decizie din cauza pretențiilor financiare ale lui CR7, considerate exagerate. Ronaldo are un salariu de 30 de milioane de euro pe an, iar în situația în care întreg fotbalul mondial a fost afectat de pandemia de coronavirus, suma este una enormă.

Starul portughez și-ar fi dorit să semneze o nouă înțelegere, iar agentul Jorge Mendes a inițiat discuții cu oficialii clubului, însă aceștia nici nu au vrut să audă de un nou contract, mai ales în condițiile în care pretențiile financiare ale fotbalistului au rămas aceleași.

Acum, părțile ar fi ajuns la o înțelegere ca actualul contract să fie dus la bun sfârșit. Astfel, Ronaldo va pleca gratis de la Juventus în vara viitoare.

"Bătrâna Doamnă" a încheiat ultimul sezon din Serie A pe locul 4 și va evolua în UEFA Champions League. Ronaldo a fost golgheterul echipei, cu 29 de reușite în 33 de partide.

Cristiano Ronaldo a revenit la Torino duminică, după vacanța prelungită de participarea la EURO, iar luni dimineață s-a prezentat la baza lui Juventus.

La Continassa, Cristiano Ronaldo a fost așteptat și de aproximativ 100 de suporteri. Atacantul portughez le-a dedicat timp fanilor care au fost prezenți la baza lui Juventus, cu care a făcut fotografii și cărora le-a oferit autografe.

După scurta ”baie de mulțime”, Cristiano Ronaldo a intrat în baza clubului, unde a efectuat și testele medicale, iar ulterior a făcut și primul antrenament cu echipa după vacanță, sub comanda lui Massimiliano Allegri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: