image
Sursa foto: GettyImages

Alte trei persoane au pierdut lupta cu virusul Covid-19 în Republica Moldova: Bilanțul deceselor a ajuns la 658

Ministerul Sănătății informează despre alte trei decese provocate de virusul Covid-19 în Republica Moldova. O femeie și doi bărbați cu vârstele cuprinse între 70 și 74 de ani au pierdut lupta cu virusul. Astfel bilanțul persoanelor care au fost răpuse de coronavirus a ajuns la 658.

Potrivit autorităților din sănătate este vorba despre o femeie de 73 ani, din raionul Cahul, internată la data de 4 iulie, la Spitalul Raional Cahul. Aceasta mai suferea de hipertensiune arterială cronic, cardiopatie hipertensivă, fibrilație atrială cronică.

Și un bărbat în vârstă de de 74 ani, din raionul Taraclia a fost răpus de noul coronavirus. Bărbatul a fost internat la data de 10 iulie curent la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.

Un alt deces s-a înregistrat și în raionul Râșcani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani, internat la data de 6 iulie, la Spitalul Raional Rîșcani. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă gr.III.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 19 708 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1328 în Transnistria.

Noutăţile partenerilor

comentarii: