image
Sursa foto: captură video

Un alt gest revoltător făcut de două femei de origine arabă, în fața unui bloc de locuit din capitală // VIDEO

Două femei au fost surprinse de camerele de supraveghere în timp ce aruncă gunoiul chiar în faţa unui bloc de locuit din capitală.

Totul a avut loc pe strada Valea Trandafirilor din capitală. Din imagini se vede cum cele două femei, care par a fi de origine arabă, intră în curtea unul bloc, una din ele ținând în mâine două pungi.

La un moment dat, cele două individe se uită în jur ca să nu le vadă nimeni și lasă pe scara blocului două sacoșe, iar ma apoi intră grăbite în bloc.

Momentul gestului rușinos a fost surprins de camerele de supraveghere și făcut public de un bărbat care locuiește în zona respectivă.

„ Acest filmuleț o să fie transmis consilierilor din CMC și Poliției. Sper să fie luate măsuri stricte, nu se poate oameni buni chiar își bat joc de țara noastră. (...) Mai ieri au bătut o mamă în fața copilului de 3 ani, ce ne asteapta mai departe?”, se întreabă bărbatul.

Amintim că pe data de 23 septembrie o femeie din capitală a fost bătută în plină stradă de patru tinere, studente ale USMF. Acestea au fost exmatriculate de la universitate și riscă să fie declarate indezirabile pe teritoriul Republicii Moldova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: