image
Sursa foto: Foto: Nadejda Roscovanu

16 angajați ai Parlamentului confirmați cu noul coronavirus: Aceștia vor activa de la distanță

16 angajați din cadrul Secretariatului instituţiei au fost testați pozitiv cu Covid-19. Informația a fost confirmată pentru jurnal.md au de către deputata Platformei DA Stela Macari.

Cel puțin 16 angajați din cadrul Secretariatului Parlamentului au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. În perioada următoare aceștia vor activa de la distanță. Informația a fost confirmată pentru site-ul nostru de către deputata Platformei DA Stela Macari.

Noi am fost informați de către președintele fracțiunii, căruia i s-a comunicat despre acest lucru de către secretariatul parlamentului” a spus deputata.

Același lucru ni l-a confirmat si vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari care ne-a informat că a primit un mesaj de acest gen de la secretariatul Parlamentului.

De la începutul pandemiei mai mulți deputați au fost confirmați pozitiv cu nou coronavirus, doi deputați din Partidul ȘOR, Igor Himici şi Vladimir Vitiuc.

La fel, deputata Arina Spătaru de la Platforma DA, democratul Eugeniu Nichiforciuc şi socialistul Vladimir Mizdrenco doi angajaţi ai Secretariatului Parlamentului, șefa cabinetului vicepreședintelui Parlamentului Alexandru Slusari și un asistent al lui Vlad Batrîncea au fost testaţi cu Covid-19.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: