Purtătoarea de cuvânt a starului NBA, Estee Portnoy, a publicat, marţi, un comunicat de presă în care Jordan îşi anunţă fapta umanitară. ”Michael Jordan a anunţat astăzi că a dorit să doneze un milion de dolari organizaţiilor care se ocupă cu ajutorarea victimelor din Bahamas, lăsate în urmă de uraganul Dorian”, a spus Estee Portnoy în începutul comunicatului, trecând apoi la cuvintele lui Jordan.

”Sunt devastat să văd distrugerea pe care uraganul Dorian a adus-o în Bahamas, unde deţin o proprietate şi unde merg deseori. Inima mea este alături de cei care suferă şi alături de cei care au pierdut persoane dragi. În timp ce recuperarea şi reparaţiile continuă, voi urmări situaţia îndeaproape şi voi identifica organizaţiile non-profit unde fondurile vor avea cel mai mare impact. Oamenii din Bahamas sunt puternici şi rezistenţi şi sper ca donaţia mea va fi de ajutor pentru recuperare cauzată de această furtună catastrofală”, a spus Michael Jordan, scrie mediafax.ro.

Aceasta nu este prima dată, când fostul baschetbalist a donat pentru victimele unui uragan. El a mai donat o sumă imensă de bani şi când uraganul Florence a lovit statul său natal, North Carolina.