image
Sursa foto: Renata Lupacescu // Facebook

13 sate din raionul Căușeni și 26 din Ștefan Vodă sunt blocate parțial; Pe alocuri stratul de zăpadă este de 1 metru

13 sate din raionul Căușeni și 26 din Ștefan Vodă sunt blocate parțial la ora actuală, după ce stratul gros de zăpadă depus, a întroienit drumurile. Este vorba despre satele Chircăiești, Hagimus, Săiți, Tanatarii Noi, Ursoaia Nouă, Firladeni, Coscalia, Florica, Plopu, Chircăieștii Noi, Baurci, Ciuflesti și Taraclia din raionul Căușeni .

Alte 4 localități din raionul Căușeni, sunt deconectate parțial de la curentul electric satul Taraclia,Tănătari, Baurci și Chircăiești.

Potrivit datelor oficiale oferite de SA „Drumuri Căușeni” și DRSE a raionului, pe parcursul nopții de 27 spre 28 ianuarie curent pe traseiele raionale și republicane s-a intervenit cu 4 autogreidere, 6 tractoare, 3 mașini de model KAMAZ, 2 camioane de model ZIL și 2 încărcătoare.

Renata Lupacescu // FacebookRenata Lupacescu // Facebook

Potrivit drumarilor, stratul dezăpadă depus pe partea carosabilă atingea pe alocuri chiar și 1 metru.

Efectivul antrenat la dezăpezire în raionul Căușeni, este format din 22 de persoane, iar pe parcursul ultimilor 24 de ore pe drumuri au fost împrăștiate 85 de tone de material antiderapant.

La moment, toate serviciile de intervenție din raionul Căușeni lucrează în regim de alertă, intervenind prompt în orice situație de risc.

Locuitorii raioanelor Căușeni și Ștefan Vodă sunt îndemnați să se abțină de la călătorii.

Renata Lupacescu // FacebookRenata Lupacescu // Facebook

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: