image
Sursa foto: Denis Chicu

Ce poți spune într-un minut despre Moldova? (VIDEO)

Tu ce ai spune în „1 Minut despre Moldova”? Este întrebarea pe care și-a pus-o un fotograf din Chișinău, Denis Chicu, lansând o serie de video-uri scurte prin care oamenii pot descoperi Republica Moldova dintr-o nouă perspectivă.

Republica Moldova are sate cu oameni harnici și gospodari, locuri frumoase, cu păduri și coline, iar acestea merită vizitate sau cel puțin văzute, ținând cont de valul de emigrare cu care se confruntă RM. „Mai ales că despre țara noastră se poate de vorbit la infinit”, spune fotograful.

„Lumea se schimbă, lucrurile evoluează, suntem în era YouTube, TikTok și Instagram, era vloggingului, unde consumatorii sunt foarte pretențioși și totul este bazat pe filmulețe și video-uri scurte. Și chiar dacă unii oameni sunt foarte sceptici și nici măcar nu vor să fie filmați, Moldova trebuie arătată tuturor”, ne-a spus fotograful.

Deși filmulețele au doar un minut, subiectele sunt diferite, cuprind o gamă largă, atât pentru cei tineri, cât și pe cei în vârstă. De la șezători și până la filtre de poliție, fiecare episod aducând în prim-plan o latură specifică țării noastre.

Noutăţile partenerilor

comentarii: