image
Sursa foto: wccftech.com

Whatsapp, Facebook şi Instagram au picat la nivel mondial; Ce spun companiile // UPDATE

WhatsApp, Facebook, Messenger și Instagram înregistrează probleme de funcționare la nivel mondial.

Potrivit site-ului Downdetector.com, toate cele patru servicii de socializare ale Facebook au picat în jurul orei 18.30, scrie Biziday.

Raportări de nefuncționare vin atât de America de Nord și de Sud, cât și din Europa, Orientul Mijlociu și Asia.

UPDATE // Într-un mesaj pe Twitter, Facebook spune: „Suntem conștienți că unii oameni au probleme în a accesa aplicațiile și produsele noastre. Lucrăm la remedierea lucrurilor cât de rapid posibil și ne cerem scuze pentru inconveniență”.

Și Instagram a transmis tot pe Twitter că „Instagram și prietenii au parte de niște probleme acum, și s-ar putea să aveți probleme în utilizarea lor. Aveți răbdare cu noi, ne ocupăm de ele!”.

Într-un mesaj pe Twitter transmis la scurt timp după raportarea penei, WhatsApp a spus „Suntem conștienți că unii oameni se confruntă cu probleme folosind WhataApp în acest moment. Lucrăm la remedierea lor și vom publica o actualizare aici cât de curând posibil. Mulțumim pentru răbdare!”.

Messenger a transmis pe Twitter că „Mercur retrograd a scos ce-i mai bun din noi. Lucrăm la rezolvarea problemei cât de curând posibil și ne cerem scuze pentru inconveniență”.

comentarii: