image
Sursa foto: jurnal.md

S.A. „Metalferos” respinge acuzaţiile calomnioase împotriva sa: „Procurorul general a fost indus în eroare intenționat”

S.A. „Metalferos” îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu noile acuzaţii calomnioase lansate în spaţiul public la adresa companiei, se arată în comunicat.

Întreprindearea consideră că procurorul general a fost indus în eroare intenţionat de către anumite persoane cu interes vădit de a calomnia și de a distruge S.A. „Metalferos”.

„Ne exprimăm nemulțumirea că toate tentativele noastre din ultimul timp de a obţine o investigare obiectivă a tuturor informaţiilor despre companie, s-au sfârșit prin nedorinţa organelor competente de a face acest lucru.

Ținem să subliniem că toate informaţiile despre pretinsele prejudicii aduse bugetului statului de către către S.A „Metalferos”, nu sunt constatate de către organe competente, ci se se bazează pe presupuneri și bârfe. Cerem organelor fiscale sau altor organe abilitate să facă investigatiile de rigoare, pentru a contesta toate informațiile false aduse la adresa companiei.

S.A. „Metalferos” face apel la corectitudine şi cere investigarea obiectivă a tuturor acuzaţiilor ce se aduc la adresa noastră. Orice declarație falsă lansată în spatiul public aduce prejudicii financiare foarte mari întreprinderii, lucru care afectează nu numai angajații companiei, ci și economia R. Moldova, în general”, se arată în comunicat.

Amintim că astăzi Procurorul General în cadrul unui briefing a declarat că până acum un an în dosarul Metalferos nu a fost întreprins nimic. Instituțiile statului, inclusiv Procuratura, nu au întreprins nimic. Nici o acțiune în această direcție. Dosarul, inițiat acum un an de Procuratura Anticorupție, era unul pur formal, care s-a limitat la investigarea superficială a unor aspecte neimportante.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: