image
Sursa foto: digisport.ro

Di Maria se autopropune la Atletico: L-a înnebunit pe Simeone cu telefoanele

Atletico Madrid este în căutarea unui mijlocaș de creație, iar Angel Di Maria vrea să profite de acest lucru. Argentinianul de la PSG a pus mâna pe telefon și l-a sunat personal pe conaționalul său, Diego Simeone, pentru a-i spune direct că vrea să joace pe Wanda Metropolitano, la campioana din Europe League.

Informația a fost dezvăluită de publicația spaniolă As, care susține că mijlocașul i-ar fi telefonat de mai multe ori lui "Cholo". Acesta nu a ascuns faptul că este un fan al lui Di Maria, iar numele său a fost vehiculat de mai multe ori pentru un transfer la "Atleti".

Di Maria a făcut un sezon excelent la PSG, în care a jucat în 45 de meciuri oficiale și a marcat 21 de goluri și a fost convocat în lotul naționalei Argentinei pentru Campionatul Mondial din Rusia. Ajuns la 30 de ani, mijlocașul vede această posibilitate ca pe un ultim mare transfer al carierei.

Un impediment în calea realizării transferului ar putea fi faptul că Di Maria a jucat chiar la marea rivală a lui Atletico, Real Madrid, timp de 4 sezoane (2010-2014). Chiar dacă ar ajunge la Atletico, Di Maria va avea parte de o concurență serioasă în persoana lui Vitolo, care, deși a început mai slab, a avut un final de sezon foarte bun.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: