image
Sursa foto: today.line.me

Cazul fetiței, care ar fi fost snopită în bătaie de părinții adoptivi: Asistența socială a retras copiii din familie

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale vine cu precizări în cazul copilei de 6 anișori, care ar fi fost snopită în bătaie de părinții adoptivi din satul Bravicea, Călărași. Ala Nemerenco, ministrul Sănătății, afirmă că „asistența socială din Călărași a retras cei patru copii din familie și i-a plasat în alt loc, unul sigur”.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Alei Nemerenco, Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

„Cu referire la cazul de maltratare fizică a copiilor aflați în plasament temporar (Bravicea, Călărași): Poliția și Asistența Socială au intervenit aseară imediat ce au fost anunțați despre caz. Asistența socială Călărași a retras copiii (4) din familie și i-a plasat în alt loc, unul sigur. Am dispus dimineața și sunt deja retrași și alți 3 copii rămași în familie”.

Amintim că pe rețelele de socializare au apărut imagini video în care o fetiță de șase ani ar fi fost agresată fizic și verbal de către părinții adoptivi.

Imaginile au fost surprinse de către sora mai mare a victimei.

Fetița de 6 ani ar fi fost bătută cu bestialitate de părinții adoptivi, pentru că micuța nu ar fi făcut curățenie în casă.

Responsabilii de la IP Călărași au declarat pentru Jurnal.md că cazul este investigat de Poliție, iar la moment se înterprind măsuri de investigare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: