image
Sursa foto: Getty Images

Pirlo a primit ultimatum la Juventus! Andrea Agnelli s-a întâlnit deja cu posibilul succesor

Juventus traversează o formă slabă, după nouă ani în care a dominat Serie A, iar zilele lui Andrea Pirlo pe banca torinezilor sunt numărate, scrie presa din Italia, care avansează și numele unui posibil succesor.

Juventus, locul 4 în Serie A, cu doar 56 de puncte, la 12 lungimi de liderul Inter, va disputa miercuri restanța cu Napoli, din etapa a treia. Un nou eșec al "Bătrânei Doamne" i-ar putea aduce demiterea lui Pirlo, după mai puțin de un sezon la conducere.

Gazzetta Dello Sport scrie că luna aprilie va fi decisivă pentru Pirlo, care, pe lângă partida cu Napoli, va avea un alt duel dificil pentru un loc de Champions League, cel cu Atalanta. Italienii scriu că schimbarea antrenorului poate deveni o realitate în cazul în care Juventus va fi învinsă mâine de Napoli.

Chiar dacă Andrea Pirlo a fost reconfirmat în funcție de vicepreședintele Pavel Nedved, iar Andrea Agnelli încă are încredere în fostul mare mijlocaș, președintele clubului s-a întâlnit recent cu Massimiliano Allegri, fostul antrenor al lui Juventus, care a pregătit echipa în perioada 2014-2019.

Președintele lui Juventus și Allegri au în continuare relații excelente, cei doi urmărind împreună derby-ul cu Torino, disputat săptămâna trecută și încheiat la egalitate, scor 2-2. Deși în momentul de față nu ar exista o ofertă oficială pentru tehnician, Agnelli ar putea face un pas înainte în cazul în care Pirlo continuă să dezamăgească.

O revenire l-ar tentat și pe Allegri, care, după despărțirea de Juventus, din 2019, nu a mai antrenat nicio echipă. Tehnicianul de 53 de ani a câștigat cinci titluri în Serie A, patru Cupe și două Supercupe ale Italiei cu torinezii.

Pe lângă remiza din derby-ul cu Torino, Juventus a pierdut recent și meciul cu nou-promovata Benevento, pe teren propriu, scor 0-1.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: