image
Sursa foto: Getty Images

Se încheie ”telenovela” Pogba! Cu cine este aproape de a semna pe cinci sezoane

”Telenovela” transferului lui Paul Pogba, dorit de Real Madrid și Juventus, este pe cale de a se încheia, susține presa britanică.

Cu toate că a fost dorit cu insistență de Real Madrid, unde putea lucra cu compatriotul său Zinedine Zidane, Paul Pogba are șanse mari de a rămâne la Manchester United. Mijlocașul, campion mondial în 2018, este aproape de a semna o nouă înțelegere cu United, valabilă pe cinci ani, iar conducerea clubului este încrezătoare că acest lucru se va întâmpla, scrie The Sun.

Asta ar însemna că Pogba ar putea rămâne la United până la vârsta de 33 de ani. Mijlocașul care acum are 27 de ani mai are contract cu actuala sa echipă până în 2021.

În 2016, Manchester United a plătit 105 milioane de euro pentru a-l transfera de la Juventus, iar la vremea respectivă a fost cel mai scump transfer din istorie.

În aceste condiții, Zidane se reorientează, mai ales că o sumă atât de mare pentru un puști poate fi riscantă. În schimb, investiția într-un jucător consacrat, precum Pogba, e văzută mai logică.

Mijlocașul de 27 de ani mai are contract cu Manchester United până în iunie 2021, iar cota sa actuală de piață este de 80 de milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Transferul lui Camavinga s-ar potrivi cu strategia lui Real Madrid din ultima vreme, care a transferat tineri valoroși, precum Vinicius (19 ani), Rodrygo (19 ani) sau Reinier (18 ani), însă niciunul dintre aceștia nu a costat o sumă precum cea cerută de Rennes pentru Camavinga.

Real a fost cel mai aproape de transferul lui Pogba în vara anului 2019, însă ratarea mutării l-a enervat pe Zidane, care îi stabilise președintelui Florentino Perez această țintă drept o urgență de grad zero.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: