image
Sursa foto: Getty Images

Juventus ”nu mai poate” cu Cristiano Ronaldo: portughezul ar putea părăsi Torino în vară

Cristiano Ronaldo (35 de ani) are contract cu Juventus până în iunie 2022, însă italienii se gândesc să se despartă de starul portughez, care a înscris un gol în partida pe care echipa sa a terminat-o la egalitate cu Lazio, scor 1-1.

Potrivit jurnalistului italian Romeo Agresti, citat de Mundo Deportivo, Juventus nu mai vrea să suporte salariul uriaș încasat de Ronaldo, 31 de milioane de euro pe sezon.

Campioana Italiei, afectată de criza economică generată de COVID-19, vrea să-l scoată la vânzare pe lusitan în vara lui 2021, ca să își recupereze o parte din investiție. 117 de milioane de euro a plătit Juventus pentru Cristiano Ronaldo în 2018, când l-a transferat de la Real Madrid.

PSG ar putea să profite de situație și să-și îndeplinească visul de a-l transfera pe Cristiano. În 2019, după victoria chinuită a lui Juventus în fața lui Lokomotiv Moscova, din grupele UCL, scor 2-1, Cristiano a fost la un pas să ajungă la PSG.

După acel meci, la o cină la care au fost prezenți oficialii torinezilor, Andrea Agnelli și Pavel Nedved, Gigi Buffon și agentul Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo și-a exprimat dorința de a părăsi "Bătrâna Doamnă" în favoarea Parisului.

După problemele cu coronavirusul, care l-a ținut departe de gazon, Ronaldo suferă acum din cauza unei accidentări.

Jucătorul juventin a fost lovit în glezna dreaptă de Luis Alberto, în minutul 75 al partidei de la Roma, când mijlocașul lui Lazio încerca să degajeze balonul.

Lusitanul s-a așezat pe gazon, iar câteva secunde mai târziu a fost înlocuit de Paulo Dybala. Stafful medical de la Juventus a aplicat gheață la nivelul gleznei lui Ronaldo, iar Football Italia scrie că ar fi vorba despre o entorsă.

Pentru Ronaldo ar trebui să urmeze meciurile naționalei Portugaliei, contra Andorrei (amical), Franței și Croației (Liga Națiunilor), însă rămâne de văzut dacă atacantul va fi apt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: